Luis Enrique: Mbappe bo odšel iz PSG v Real

Luis Enrique: Mbappe bo odšel iz PSG v Real

Kylian Mbappe je bil glavna zvezda Paris Saint-Germaina pri torkovi zmagi nad Realom Sociedadom z 2:1. S skupnim izidom 4:1 si je zagotovil nastop v četrtfinalu Lige prvakov.

24-letnik, ki je v tej sezoni prvič zaigral na španskih tleh, je za francoske prvake dosegel oba gola, ki sta se izkazala za tipična Mbappejeva. Prav tako je dosegel tri od štirih golov za PSG dresi nizka cena na tekmi, kar je pomenilo razliko.

Mbappe je kljub intenzivnim ugibanjem o svoji prihodnosti še naprej dosegal izjemno visoko raven. V zadnjem času se poroča, da bo zapustil PSG Kid's Dresi Nizka cena ob koncu sezone, ko se mu izteče pogodba, verjetno pa bo odšel v Real Madrid.

Čeprav novica še ni bila uradno potrjena, se zdi, da je to res. Trener PSG Poceni nogometne majice Zdi se, da Luis Enrique v to verjame, kot je izjavil po tekmi Donostia-San Sebastian.

"Očitno njegove bližnje prihodnosti ne bo tukaj, zato bomo morali testirati z drugimi soigralci."

Za zdaj še ni znano, kdaj bo Mbappe sporočil svoje prihodnje načrte. Do zdaj z Real Madridom še ni bil dosežen noben dogovor, čeprav se pričakuje, da bo vse skupaj dokončno urejeno v prihodnjih tednih.


thomasmullerclub

151 Blog posts

Comments