Ten Hag pratar om Manchester United "fantastiska potential" efter oavgjort i Liverpool

Ten Hag pratar om Manchester United "fantastiska potential" efter oavgjort i Liverpool

Manchester United-fansen fick en bitterljuv smak efter den spännande 2-2-matchen mot ärkerivalen Liverpool. Medan en comeback från ett mål underläge alltid är ett positivt tecken, kunde manager Erik ten Hag inte låta bli att tänka på den missade möjligheten att säkra alla tre poängen, särskilt med tanke på den rad av sena kollapser som plågat hans lag.

De röda djävlarna hamnade tidigt i underläge efter att Luis Diaz utnyttjat ett slarvigt försvarsspel i den 23:e minuten. Billiga Manchester United Fotbollströjor visade dock berömvärd kämpaglöd i andra halvlek. Ett ögonblick av briljans från Bruno Fernandes, som släppte loss ett fantastiskt långskott från strax efter halvvägslinjen, gav dem kvittering. Målet, som var ett bevis på Fernandes individuella kvalitet, tystade den jublande publiken på Old Trafford och ingöt hopp i ett tidigare dämpat hemmalag.

United slutade inte där. Unga Kobbie Mainoo skapade ytterligare spänning med en väl utförd skruv från insidan av straffområdet och gav dem ledningen för första gången i matchen. Målet visade vilken anfallspotential som utan tvekan finns i United-truppen, särskilt bland de nya talangerna.

Men precis när segern verkade vara inom räckhåll krossade en sen försvarsmiss Uniteds drömmar. Aaron Wan-Bissakas klumpiga tackling på inhopparen Harvey Elliott inne i straffområdet gav Billiga Liverpool Fotbollströjor en livlina. Mohamed Salah klev fram och förvaltade straffsparken på ett kyligt sätt, vilket gav gästerna en viktig poäng.

Retro fotbollströja

Den sena kvitteringen belyste ett ihållande problem för Ten Hag - Uniteds defensiva sårbarhet. Att släppa till 28 skott under hela matchen är en oroande statistik, särskilt mot ett lag av Liverpools kaliber. De röda djävlarnas backlinje verkade skakig under hela mötet, och deras kamp för att innehålla Liverpools anfallsstyrka väcker frågor om deras defensiva organisation och individuella fel.

Trots de tappade poängen antog Ten Hag ett glas-halv-fullt tillvägagångssätt i sin intervju efter matchen. Han erkände besvikelsen över att ha missat en seger men uttryckte stolthet över sitt lags kämpaglöd och de glimtar av "fantastisk potential" som de visade. Han pekade särskilt på förbättringen i andra halvlek som ett bevis på framsteg under hans ledning. Ten Hag erkände dock också behovet av att ta itu med de defensiva svagheter som fortsätter att kosta dem värdefulla poäng.

De tappade poängen har en betydande inverkan på Billiga Manchester United Fotbollströjor strävan efter topp fyra. För närvarande ligger de skrämmande 11 poäng bakom Tottenham Hotspur och Aston Villa, som upptar de eftertraktade Champions League-kvalplatserna. När säsongen närmar sig halvtid krymper Uniteds marginal för misstag snabbt.

Ten Hag har en avgörande uppgift framför sig. Han måste hitta ett sätt att stärka sitt försvar samtidigt som han vårdar den offensiva potentialen i sin trupp. Den kommande matchen mot Bournemouth ger en möjlighet att komma tillbaka på rätt spår och bygga momentum. Men tuffare tester väntar, och Ten Hag måste hitta lösningar på Uniteds defensiva problem om de på allvar ska kunna utmana om en topp-fyra-placering.


thomasmullerclub

151 Blog posts

Comments